zaterdag 30 juni 2012

Einde schooljaar (finale)

Vanaf nu is het echt vakantie, maar ook Meester Kristof mogen we niet vergeten. Een nieuwe vaste waarde binnen de school sinds dit schooljaar. Hij geeft deeltijds les bij Elise in de klas samen met Juf Lieve. 
Als nieuwkomer in de school heeft hij dat geweldig gedaan. Elise vertelde niets dan goeds over hem en ging telkens enthousiast naar school. Ze voelde zich steeds gesteund en begrepen. 


Maar wat maak je nu voor een meester? Die lopen niet rond met tasjes, kleine opbergzakjes, ... Denk, denk, denk,... Het werd een das. Na even google-en en surfen op het net vond ik de ideale tutorial om zelf een das te maken. 


En na een stoffenzoektocht die eindigde bij Pauli Leuven begonnen we er aan. Ja, weer op het laatste moment, maar het ging vlotter dan ik dacht. Het werd geen nachtwerk al had ik het ingecalculeerd. 


Buiten het aan elkaar stikken van de panden is het allemaal handwerk. Maar zeker de moeite waard om ook eens te proberen. Ik ben er zelf verwonderd van hoe geslaagd hij is geworden. En de meester, die stond al te pronken op de speelplaats met zijn das of had Elise hem verplicht om hem aan te houden!
Meester Kristof,

Ook jij bent bedankt voor dit fijne schooljaar. Een meester op school, bij de meisjes merkte ik steeds op dat ze er naar uitkeken. Dus Elise was heel nieuwsgierig naar haar nieuwe meester in het begin van het schooljaar. En je had al snel alle krediet van de wereld. Op het moment dat de wereld even stilstond op school heb je op je eigen manier een belangrijke taak in al zijn vormen op je genomen die hier heel erg gewaardeerd wordt. Je sereniteit en integriteit sieren je enorm. 
Van hieruit is er dan heel graag met je samengewerkt aan zo'n mooi en steunend project als de ster die nooit dooft

Bedankt,
Elise xxx

14 opmerkingen:

 1. Mooi, en een origineel meester-cadeau-idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, hij is prachtig geworden. En een ideaal dassen-stofje lijkt me. Iets om te onthouden tegen de feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi. Die tutorial ligt hier ook uitgeprint, de stofjes zitten in mijn hoofd (en kast), maar voorlopig hebben er zich nog geen mannelijke kandidaten aangemeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi, is eens iets anders.
  Ik ben nog op zoek naar volgers voor mijn blog, kom gerust eens langs op: http://mississippi0.blogspot.be/ en misschien tot dan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vond die tutorial ook onlangs, maar deze versie is echt prachtig !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi ... je maakt leuke dingen... ik ga je volgen...
  hoop dat ik een mail krijg wanneer er een nieuw bericht komt... is niet bij iedereen die ik volg!
  Dikke proficiat echt zeer mooi!
  Marina

  BeantwoordenVerwijderen