vrijdag 29 juni 2012

Einde schooljaar (Deel 1)

De laatste schooldag. Hij is bijna voorbij en een bedankje voor de leerkrachten hoort daar natuurlijk ook weer bij. 

Onze jongste dochter heeft de voorbije nacht nog een sleep-over gehad op school. Met de twee klasjes van het eerste leerjaar bleven ze allen op school slapen. Een pyjamafuif, op de dubbele luchtmatras slapen met de beste vriendin, ochtendgymnastiek op geweldige muziek, samen ontbijten, ... samen met hun twee toch wel hoogzwangere juffen. 
Je zou er voor minder naar toe leven. Chapeau juf Nele en Juf Els.
Even een glimp opvangen bij het brengen van de oudste dochter en ze leek het goed overleeft te hebben. 


Juf Nele is de juf de Louise nog even wou verwennen. Met een hoogzwangere buik was het niet moeilijk om een geschenkje te zoeken en Louise zag het helemaal zitten om deze leuke slabbers af te geven, samen met een door haar zelf beschilderde tas. Samen met haar vriendinnetje had ze ook nog een mooie tekening gemaakt. 


De slabbers zijn ondertussen al wel bekend en de tutorial vind je hier. We weten niet of het een jongen of meisje zal worden, maar ik denk wel dat deze leuke Petit Pan stofjes voor beiden gaan. 


Juf Nele, bedankt voor het fijne schooljaar. Het is voor iedereen een heel bewogen jaar geweest, maar desondanks de moeilijke periode hebben zowel de kinderen als jullie het super gedaan. Dus een welverdiende rust en een vlotte bevalling wensen we je toe. 

Bedankt xxx 
Louise 

3 opmerkingen: