vrijdag 29 juni 2012

Einde schooljaar (Deel 2)

Deze clutch is voor Juf Lieve. De Juf van Elise, mijn oudste dochter die deeltijds lesgeeft samen met meester Kristof (die komt nog aan de beurt).
Bij de voorbereidingen van de cadeautjes zijn de plannen altijd groots. Maar dikwijls wordt ik met een enorm tijdsgebrek geconfronteerd door vanalles en nog wat, waardoor mijn plannen iets realistischer worden om ze tijdig af te krijgen. Maar het blijven deadlines.


De clutch van Elisanna voor juf Lieve: fris en vrolijk en makkelijk overal mee naar toe te nemen. De bestemming mag ze zelf invullen. 


Het stofje is ook van Petit Pan zoals de slabbetjes die net hiervoor op de blog passeerden. 


Juf Lieve,

Ook jij bent bedankt voor de enorme inzet en steun dit jaar. Zowel voor de kinderen als voor de ouders. Je stond er in een moeilijke periode terwijl je zelf nog aan het herstellen was van een ingreep. Als ouders weten we niet altijd hoe we jullie kunnen bedanken. Ik kan alleen maar zeggen dat ik het apprecieer op welke manier jullie dit schooljaar aangepakt hebben en weliswaar ook op sommige momenten moeilijke knopen doorhakten om toch wel positieve resultaten te boeken. 

Elise is blij dat ze bij je in de klas heeft mogen zitten. Een fijne en rustgevende vakantie, want dit heb  je (en ook de andere collega's) zeker verdiend. 

Bedankt,
Elise xxx

5 opmerkingen:

 1. Mooi gemaakt zeg. Ik heb er ook 2 klaarliggen om in elkaar te zetten. Vraagje: hoe krijg je de rits zo netjes?
  Groetjes,
  Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lieve woorden en gebaren. Dat zullen de juffen zeker heel erg gewaardeerd hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lieve tekst, zal zeker en vast gewaardeerd worden.
  En het altijd leuk om een zo'n clutch in ontvangst te nemen. Mooi gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie tekst en een prachtige clutch!

  BeantwoordenVerwijderen