dinsdag 5 juni 2012

Allemaal duifjes


Dit is het recentste kleedje dat ik voor mijn oudste dochter maakte. Een leuk stofje van het stoffenspektakel met allemaal duifjes. Ik kwam het ook al eerder tegen op verscheidene blogs en in andere kleurtjes. Ik heb er een hemdkleedje van gemaakt, als je het zo gewoon zou zien hangen lijkt het maar een stijf ding dat niet veel geeft, maar eens Elise het aanhad, was ik best wel tevreden. 
En zeker wetende dat ik dikwijls in mijn binnenste gevloekt heb om die duifjes zo goed mogelijk overeen te laten komen. Het is al bij al nog wel gelukt. Om er nog wat meer leven in te geven heb ik alle stiksels afgewerkt met rood. Ik hou van rood! En de knoopjes vond ik bij Veritas, ze passen er perfect bij. 

En om er wat meer een idee van te krijgen nog wat meer gemaakte poses.


27 opmerkingen:

 1. Super stofje, super patroontje, super model! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow te gek zeg! Inderdaad de duifjes sluiten goed aan! Supermooi gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zo schoon, amai! wat een mooi stofje ook, waar kocht je het?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel leuk kleedje!!!
  liefs, mimi xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Moest mijn dochter met zo'n kleedje rondlopen zou de opa heel fier zijn denk ik... want dat is ook een duivenliefhebber!! Heel mooi met het rode stiksel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt supermooi!!!! Welk patroontje gebruikte je als ik vragen mag?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is een patroontje uit de Knippie van feb/maart 2012 modelletje 34

   Verwijderen
 7. Kei schoon! Wat een mooie meid ook, matcht perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo leuk en mooi!! Ik ging op zoek naar dat stofje maar kon het niet vinden...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. och wat prachtig!!, het rode stiksel maakt het heel mooi. Welk patroontje heb je gebruikt? Dit is een stijl van jurk dat mijn dochter ook heel erg draagt. Ze heeft nu een soortgelijk kleedje, maar dat begint serieus klein te worden :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zalig kleedje en zo tof met dat rood!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw. Die rode stiksels zijn zeer chique en maken het helemaal af.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh, ik kwam het nog nooit tegen, maar vind de print helemaal te gek.
  Knap gedaan, met dat rode stiksel. Ze straalt!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel mooi! Prachtig kleedje!
  Yane heeft een kleedje met de duifjes in 't rood!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wow ! heel mooi ! En dat rode stiksel maakt het helemaal af ! Welk patroon heb je gebruikt ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is een patroontje uit Knippie feb/maart 2012 modelletje 34

   Verwijderen
 15. Heel mooi kleedje! Het staat je model prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Waaaw, echt prachtig met die rode stikking!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. HEEL mooi gedaan! Ik heb de duifjes in het rood, ook van het stoffenspektakel.

  BeantwoordenVerwijderen