dinsdag 29 mei 2012

Hier zijn ze nog een keertje.

De piramidetasjes of geldbeugeltjes waar het allemaal zo een beetje mee begon. 


De Bambi- en Peter Pangeldbeugeltjes maakte ik de eerste keer voor mijn oudste dochters verjaardag een tweetal jaar geleden. Bambi's voor de meisjes, Peter Pan voor de jongens. Wel 24 stuks en een waar succes. 


Ik kreeg eerder al heel wat complimentjes voor mijn creaties en er bleef toch wel gepusht worden om hier net wat meer mee te doen. Maar deze geldbeugeltjes deden het toch! Ik volgde al heel wat blogs en vond mijn zelfgemaakte hebbedingetjes dikwijls maar niets tegenover al dat moois dat ik in blogland tegenkwam. Maar na veel aanmoediging heb ik toen toch de drempel overschreden en me gewaagd in blogland. En zie hier. Ik ben er wel trots op en vind het nog steeds leuk om mijn zelfgemaakte spulletjes te kunnen delen met jullie. Enkel zou ik graag nog een ietsepietsie veel meer tijd willen hebben om nog meer leuke dingen te maken, maar we gaan niet klagen hé. Elk complimentje doet deugd. Waardering kan een mens zo doen herleven. 


Dit is de simpele versie om te maken en ze zijn eigenlijk supersnel klaar eens dat je het in de vingers hebt. 
Een collega vroeg me om er eens wat te maken en de stoffenkeuze lag in mijn handen. Ik had nog wat restjes van de bambistof liggen, altijd vrolijk en hip, dus het was snel gekozen. En ze zullen ondertussen snel hun bestemming gekregen hebben.14 opmerkingen:

 1. Dat kan toch genieten zijn, he! En deugd doen na -tig exemplaren!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, zo schattig in deze stofjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Natuurlijk moet je hier je maaksels tonen. Dat werkt heel erg inspirerend voor veel mensen. En die piramidetasjes van jou zijn zo ongelofelijk mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze blijven leuk! Ik heb er vorige week ook nog eentje gemaakt, altijd een succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ewel, nog een complimentje erbij! De tasjes zijn heel schoon! En alle andere dingen die je maakte ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. alsjeblieft: een complimentje (nog één)

  :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. die tasje blijven gewoon zo schattig ! en die stofjes zijn prachtig hiervoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Werkelijk schatjes zijn het ! En het stofje is ook wel erg lief.
  Mag ik vragen waar jij je labeltjes vandaan hebt ? Ze zijn erg mooi geweven namelijk. groet, Annet

  BeantwoordenVerwijderen
 9. 't Zijn en 't blijven echt supermooitjes !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. nog een vraagje..... hoe kom je aan zoveel ritsjes?
  Ik wil ze als afscheidscadeautje maken voor mijn klas....27. Heb je ergens een leuke goedkope site?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ooit eens een heleboel ritsen gekocht via Etsy: http://www.etsy.com/shop/zipit
   Veel goedkoper dan in de winkel en snel geleverd. Ik ben er in ieder geval tevreden mee! Succes

   Verwijderen
 11. Vraagje: van waar heb jij dit bambistofje?
  noemi_discry@yahoo.com

  BeantwoordenVerwijderen