zaterdag 11 augustus 2012

Vakantie voorbij ...

Aan elke vakantie komt een einde en aan die van mij spijtig genoeg ook. Maandag vliegen we er toch wel met wat tegenzin terug in. 
Na een wat langere blogpauze dan verwacht hoop ik dat we hier ook terug stilletjes aan vertrokken zijn. Mijn schoonzus is altijd jarig tijdens onze vakantie, bij thuiskomst staat er dan ook meestal als eerste op ons lijstje nog iets te maken voor haar. Ik ben niet zo een planner die al op voorhand wat gemaakt heeft. Het is hier meestal last minute. 


De tas maakte ik al eens eerder voor twee jarige vriendinnen en het stofje vond ik bij toeval in een klein Nederlands stadje tijdens onze vakantie en kreeg bij thuiskomst onmiddellijk deze bestemming. 


Een tas om toch wat in vakantiestemming te blijven. Er ontbrak nog net een reisticket voor haar 40ste verjaardag om op vakantie te kunnen vertrekken ;-)12 opmerkingen: