woensdag 2 januari 2013

Een spetterend 2013!

Een gelukkig Nieuwjaar voor ieder van jullie en dat we nog veel van elkaars leuke blogs mogen zien en inspiratie op doen. En via deze weg proberen we het jaar dan al goed van start te gaan. 


Voor mijn metekind had ik dit onder de boom liggen. Meisjes van 10 houden ondertussen al van leuke zakjes en tasjes. Deze tas met een leuke badge gemaakt met dezelfde stof als de voering, net iets anders. En dan nog een fel rose paspel die het weer helemaal af maakt. Een   waardebon  van  Claire's  waar  ze  haar  hart  kan  ophalen  in  de   meisjesprullen   en  een  klein geldbeugeltje  waar  ze haar  extra centjes in  kan meenemen  om gaan te  shoppen. Want de solden zijn begonnen. 


Ondertussen heeft ze alles al overgeladen in haar nieuwe tas en staat deze al klaar om mee op stap te gaan naar haar eerste uitstap. Veel plezier ermee meid, zou ik zeggen. Bloemetjestof: stoffenspektakel

Blauwgrijse fijne ribfluweel: stoffenspektakel

11 opmerkingen:

 1. Wat mooi! Dat bloemenstofje is hier thuis een rokje, het is echt een topperke hè. Prachtige tas, helemaal mijn goesting!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo leuk! Van dat bloemenstofje maakte ik een hele tijd geleden een rokje voor Lilith. Ik vind de combi van stofjes heel geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toffe kleurencombinatie!
  Een creatief jaar voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. deze tas blijft het goed doen hè, hier ook al meermaals als cadeau gegeven. Jouw versie is weeral heel geslaagd, supercombinatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat meisje van 10 zal heel blij zijn met haar tas! Een héél mooi exemplaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat worden jaloerse vriendinnetjes :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie tas! En zo'n een leuke badge.
  Ik vraag me af hoe je deze badges maakt.
  Groetjes Katleen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De badges maak ik met een speciaal apparaat dat ik voor eventjes geleend heb van mijn broer. Het is een zwaar lomp ding, maar superhandig. Dus ik hoop dat hij het niet onmiddellijk zelf nodig heeft.

   Verwijderen