donderdag 10 januari 2013

Computerkledij wordt tabletkledij

Dit volgens de regels van de Nieuwe Bijbel: Zo Geknipt.Een tijdje terug vroeg een goede vriendin me of ik het zag zitten om eens een hoesje te maken voor hun tablet. Het was niet dringend en als ik er effe tijd voor had. De maten waren al een tijdje opgemeten en eerlijk gezegd had ik ze bijna te goed opgeruimd. Maar we hebben ze teruggevonden.De stofkeuze mocht zeker niet te vrouwelijk of meisjesachtig zijn hadden de mannen des huizes meegegeven als boodschap: dus na wat snuisteren in mijn stoffenstapel kwam deze met volle overtuiging op de voorgrond. 


Ik heb er wat witte paspel in verwerkt en een witte knoop zodat het toch nog wat extra afsteekt op het geheel.


En ondertussen is het hoesje in goede handen en getest: het past als gegoten en de tablet zit nu veilig opgeborgen en zal er ook niet zomaar uitglijden. Dus bij deze: goedgekeurd!

14 opmerkingen:

 1. Mooi stofje! Ik had deze getest voor HET boek! Daar gaan ze veel plezier van hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldige unisex-kleurtjes! Tof gedaan hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel mooi gedaan...
  Mag ik eens vragen waar jij je labeltjes hebt laten maken? ze zijn heel mooi..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat stofje blijft mooi.
  En die labeltjes, daar ben ik ook eens benieuwd naar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben zo weg van dat stofje!!!
  Knap gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha, zo tof! Ik maakte onlangs zelf een tablethoes maar ben eigenlijk niet op 't idee gekomen om onze eigen handleiding te gebruiken. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik moet binnenkort ook een tablethoes maken voor mijn jongens ... was nog aan het twijfelen over welke versie het precies zou worden ... deze mooie komt zeker ook op het lijstje !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. goed idee, als ik eindelijk mijn bijbel heb (ligt nog steeds onder de kerstboom aan de andere kant van 't stad), ga ik die aanpassen voor een gps zakje.

  BeantwoordenVerwijderen