zaterdag 26 januari 2013

Bijna in de vergeethoek

Deze maakte ik een tijdje geleden, maar de foto's en het blogmoment waren er bijna aan voorbij gegaan. Dat zou toch een beetje zonde zijn. Bij het snuisteren tussen mijn foto's vond ik hem terug.Het patroontje had ik ook al een hele tijd liggen. Het is de Flores Clutch van Ithinksew. Het is er een hele leuke om te maken en je raakt er wel wat in kwijt. Ik maakte de simpele versie, maar het kan ook net iets anders als je eens bent gaan piepen op de link. Met wat meer tijd en geduld zou deze ook wel lukken. Voor de binnenkant gebruikten we lekker fel oranje om nog wat meer contrast teweeg te brengen. 


Eigenlijk wel een leuk snel klaar cadeau met zoveel combinatiemogelijkheden. Hier zal hij nog gemaakt worden. Buitenstofje: Petit Pan Hexagoon Leuven
Oranje stof: Pauli Stoffen Leuven

16 opmerkingen:

 1. Super mooi en zo'n mooi Petit Pan Stofje, heb nog de blauwe versie liggen in de voorraad!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wil nu net dat ik een rokje voor me heb gemaakt in deze stof, met als voering, ook zo'n fel oranje... Goeie combinatie dus!!!
  Schone clutch trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind jouw versie anders wel mooier dan het origineel. Het is zachter.
  Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is mooooi! Heerlijke stof ook, die word ik nooit beu gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind deze versie ook mooier.......en die Petit pan blijft een zalig stofje.....zucht!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super leuke tasje zeg! Gelukkig vond je de foto´s nog en kunnen wij hem ook bewonderen!

  liefs,

  Samantha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. een héél schoontje!!! Hoe leuk die flap!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die stof en dat tasje erin zijn om op te eten... gelukkig dat hij niet in de vergeethoek terecht is gekomen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtig! Wat een heerlijk stofje ook :)

  BeantwoordenVerwijderen