dinsdag 8 januari 2013

Er kan gesnotterd worden.

En of het nu net iets uitnodigender is of niet om te snotteren?! Deze twee kleenexdozen met hun nieuwe hoes kunnen staan pronken in hun nieuwe huisje. 


Deze past in een huisje met een interieur van bruine tinten.
En deze mag wat afsteken op de fel groene keukenmuur van het andere huisje. Dus, een verkoudheid, een pijntje met een traan, tranen van het schaterlachen, ... de doos des huizes staat er om jullie te dienen.

15 opmerkingen:

 1. Hmm!! Ik zie jou mooie hoesjes en krijg meteen schuldgevoel. Ik heb al lang in de planning staan dat ik ook zo een leuk hoesje wil gaan maken voor hier thuis. Wij hebben altijd zo een lelijk doos staan, maar ik vergeet het elke keer. Maar misschien dat ik nu toch echt een moet gaan maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ze zijn zo mooi! en ook hier al lang op de planning, maar er nog niet van gekomen....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh! helemaal van mijn sokken geblazen door dat bruine stofje, mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. OK, ik ga overstag. Ik maakte ze nog nooit wegens "overbodig in mijn ogen want wij gebruiken stoffen zakdoeken en aan die berg afval doe ik niet mee". Maar ze zijn te mooi om niét te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. zou er ook es ene moeten ineensteken, ma ja, tijd eh...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik maakte een in toile cirée. Ook een aanrader, alleen is mijn stofje niet zo schoon als dat bruin van jou ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze staan op de planning... Zoals zo veel :) mooie exemplaren!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ze zijn mooi! Hier staan ze ook nog ergens op de planning.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooie stoffen en prachtig gemaakt! Staat ook op mijn lijstje om ooit nog eens te maken. Wel leuk als geschenkje.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel mooi, heb je ook een patroon en beschrijving ervan ? Hier in huis staan eigenlijk genoeg tissuedozen maar ze zijn oh zo kaal. Eens kijken of ik een plekje kan vinden om er een hoesje voor te maken.

  BeantwoordenVerwijderen