zondag 30 december 2012

De omgekeerde versieMet de rest van de stof van m'n eerste Zo Geknipt project maakte ik dus deze omgekeerde versieHieronder zie je nog eens de eerste versie.


Het boek en al haar projecten zijn hier en zo te zien in blogland een groot succes. En ook de ontvangers zijn telkens heel blij. Deze lag bij Mieke onder de kerstboom. Gedaan met de plastiek zakjes om je boterhammen, flesje water en stukje fruit mee naar het werk te nemen.Dit kleine pakketje met een extra papiertje rond is ondertussen al lang vanonder de kerstboom verdwenen. 14 opmerkingen:

 1. Ik heb het boek een paar dagen geleden in Luxemburg op de kop getikt en kan niet wachten om ermee te beginnen. Nog een beetje overweldigd... want met welk project begin je? ;-) Superleuke stoffen heb je gebruikt!!
  Groetjes,
  Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel tof!!...misschien moet ik er zo maar eens eentje proberen maken voor mezelf...dan kan ik ook de plastic tasjes vaarwel zeggen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goh wat een leuke dingen maak je! Waar heb je die mooie naamlabels vandaan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik naaide deze ook al, voor mijn kerstswappartner! En ik vroeg me ook af waar je je labels hebt laten maken; ik ben op zoek op het web, maar vond nog niks naar mijn goesting.
   Fijne feestdagen gewenst!

   Verwijderen
  2. Mijn naamlabels heb ik ondertussen al een jaar of 2. Mijn ventje heeft ze voor mij ontworpen en via deze site besteld: www.merchandise.nl - het was een oplage van 1000 labeltjes denk ik toen, dus ik ben nog wel een tijdje zoet.

   Verwijderen
  3. Dank je wel voor de info; ik bekijk het eens...

   Verwijderen
 4. Oh da's ook een tofke om te maken precies!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat bloemenstofje is echt geweldig mooi! Schoontje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi bloemetjesstofje! Die tas moet ik toch ook maar eens gaan maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel grappig, ik geloof dat deze tas bij heel wat blogsters als kerstcadeautje is gemaakt', ook bij mij want heel handig! Mooi stofje trouwens!

  http://sarahmamzilla.blogspot.be/?m=0

  BeantwoordenVerwijderen
 8. En wat was Mieke blij...!

  BeantwoordenVerwijderen