zondag 23 januari 2011

On her way to ...

Rotterdam ...


En goed ontvangen.

Een heel tijdje terug had ik een vriendin beloofd om een handtas voor haar te maken. Nadat ze heel wat jaren terug naar Nederland verhuisd was, zijn we elkaar uit het oog verloren. En moesten we de wondere wereld van Facebook niet hebben, via deze weg hebben we elkaar teruggevonden.
Van het één kwam het ander en vroeg ze me een keertje of ik het niet zag zitten om ook voor haar eens een handtas te maken. Een bestelling van op afstand en met als hoofdkleur blauw.
Dit was wel even nadenken. Blauw is maar blauw, dus moest er toch iets extra's mee gemoeid worden. En dit is het geworden.Ik heb voornamelijk jeans gebruikt, de binnenkant hebt ik afgewerkt met een zeer fijne rode ribfluweel en om het een extra toets te geven heb ik het afgewerkt met een rood stiksel en een mooie rode knoop. En dit met een patroontje van ithinksew.

Iedereen tevreden. Ondertussen heeft deze speciale vriendin haar tas goed ontvangen en kan ik ook terug een projectje schrappen van mijn to do list 2011.

11 opmerkingen:

 1. Hoho, die vriendin zal blij zijn, heel mooi vind ik die tas!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig! En Sofie, wel grappig hoor, want ook dit patroon heb ik vorige week gekocht en ligt klaar om (ooit als ik tijd heb) eens mee aan de slag te gaan. We kiezen blijkbaar makkelijk dezelfde ontwerpjes uit....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @elisanna: ithinksew heeft echt wel mooie modellen van tassen hé. Ik heb er nog een aantal klaarliggen om ooit eens te maken ... Het grote model van deze versie heb ik ook al eens gemaakt. Echt leuke tassen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh oh oh, die is prachtig! De kleuren zijn super.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo je maakt echt heel mooie spulletjes!!!
  Ik vroeg me trouwens af waar je jouw mooie (merk/naam) labeltjes hebt laten maken, ben namelijk al een tijdje opzoek naar iets moois en betaalbaars om labeltjes te laten maken misschien heb jij een tip voor me?
  vele groetjes Dietlinde

  BeantwoordenVerwijderen