donderdag 13 januari 2011

Da's een TAS

... voor Stephanie
Hieperdepiep Hoera Steph, weer een jaartje ouder

Vorig jaar was zij één van de eerste die iets mocht ontvangen van mijn eigen gemaakte hebbedingetjes en hier volgt haar volgende stuk. Ik naai al veel langer, maar tot voor een dik jaar bleef het vooral bij kleding voor mezelf en de kinderen. Maar de uitdaging lonkte om ook eens iets anders te doen met mijn naaimachine. En dan ook anderen proberen te plezieren met het resultaat.

Dus dit geschenk voor een pracht van een vriendin:


Met stofjes van het stoffenspektakel, een zelf overtrokken knoop en een patroontje van Keyka Lou
Met dit als resultaat:

9 opmerkingen:

 1. Heel mooi! Ik heb dat patroontje hier ook liggen, leuk hè.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Really nice bag :)Stephanie will definitely love it :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super! en wat een mooie knoop zeg!
  knap gedaan hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een mooie uitvoering zeg! ze zal er blij mee zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie tas, ik moet mij toch ook maar eens aan zo'n project gaan wagen al moet ik ook nog een heleboel andere dingen..Zucht

  BeantwoordenVerwijderen