woensdag 5 januari 2011

A la eloleo's

Een kleine maand geleden blogde eloleo de piramidetasjes, iets nadat ik een tutorial gepost had voor deze bijna gelijkaardige geldbeugeltjes. Ze waren heel gelijkend, al was het niet dat die van haar net iets mooier afgewerkt waren.
En een week geleden was ze ook nog eens zo lief om een tutorial te posten van haar superleuke piramidetasjes op de blog van Het Leuvens Stiksel.
Bij deze wil ik jullie bedanken om een link te leggen naar mijn blog. Amai eloleo, zoveel bezoekers had in nog nooit gehad sinds mijn blogbestaan.
Maar ik vond dan ook dat ik me eens moest wagen aan dit ontwerp. Het is me gelukt. Ik vond het weliswaar wat meer prullen dan aan dat van mij, maar het resultaat mag er zijn. Mijn geldbeugeltje valt ook wat kleiner uit.

8 opmerkingen:

 1. hai,,thank u for your visit,,
  U do a really good work. it's awesome..I like it!
  greating from indonesai :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wil ook wel weten waar dat superleuke stofje vandaan komt... Ik herken er Peter Pan in :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Jessy & Flexje: Dat is een stofje dat ik gekocht heb bij Vermiljoen, maar van de voorbije lente.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hu? Deze had ik nog niet gezien, hoe kan dat nu? Heel schoon en supernetjes gestikt. Goed van de vele bezoekers, dat ze maar alle dagen terugkomen want jou blog/naaisels zijn super.

  BeantwoordenVerwijderen