zondag 1 juni 2014

Vink ...

De kleine Vinktas, het blijft één van mijn favorieten. Een project dat je op een avondje klaar hebt en waarmee je ook weer eindeloos kan combineren.


Vorig weekend werden we uitgenodigd om te komen BBQ-en met de kinderen bij Louise's beste vriendinnetje thuis. En je kan moeilijk met lege handen aankomen, vind je niet? Met dit geschenkje en een fles vertrokken we ...


De stofkeuze was deze keer snel gemaakt: fris en vrolijk. Het was een stofje dat al een hele tijd in de kast lag. In eerste instantie de bedoeling om een kleedje te maken voor mijn jongste dochter, maar daar mij jongste tegenwoordig enkel maar broeken (makkelijke broeken wil dragen) waag ik me aan geen kleedjes voor haar. Ze zouden toch maar in haar kast blijven hangen en zeer snel te klein worden.
Het stofje kocht ik ooit bij Vermiljoen tijdens het Van Katoen weekend al een hele tijd geleden dus ...
 
 


Voor ons was het een fijne en geslaagde namiddag en BBQ. De kinderen hebben hun geweldig goed geamuseerd en mama Yasmin was ook heel blij met dit welverdiende presentje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten