maandag 14 oktober 2013

Voor zijn meter!

Onze Vinn in ondertussen al een weekje oud. Straf hé dat het allemaal zo snel kan gaan. 
Naast een fiere mama, papa, tantes, nonkels en nichtjes is er ook een fiere meter en peter. M'n zus vroeg me of ik voor de meter een leuke tas wou maken als dank voor haar meterschap en dat kon ik moeilijk weigeren. 
Het was bijna terug een Vinktas geworden, maar neen, het mocht wel eens iets anders zijn. Een tas naar een patroon van Noodlehead. Ik had de patroon al geruime tijd liggen maar nog steeds niets mee gedaan dus dat werd hoog tijd. 


Ik werd getipt dat groen één van haar lievelingskleuren was. Ik had nog wat leuke stofjes liggen van de Veritascollectie en daar gingen we dan mee aan de slag. 


Groene appeltjes in combinatie met jeans en een extra touch oranje door de kamsnap en het stiksel. 


We hadden hem nog kunnen vullen met verse appelen uit de tuin, maar daar denken we net iets te laat aan. Proficiat meteke, geniet ervan!


18 opmerkingen:

 1. Ooooo supermooie tas, dat patroon komt op mijn verlanglijstje!
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een heel mooi patroon, eentje om te onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. idd een heel leuk patroon, en mooie combinatie van stoffen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supertof en zo mooi gecombineerd ! Die staat ook al een tijd op mijn verlanglijstje.

  BeantwoordenVerwijderen