maandag 21 oktober 2013

Maatje 50

Deze jumpsuit van Kiind maakte ik voor onze kleine Vinn.
Het patroontje vond ik via Pinterest en had in meteen gepind voor ingeval er ooit nog eens ergens een baby'tje zou zijn waar ik het voor zou kunnen maken. Met wat beginnersfouten is het toch tot een goed einde gekomen. Want zo'n kleine pakjes vragen wel wat geduld en fijn werk. 


En ja, ik probeerde een maatje 50. Risicovol, want baby'tjes groeien snel en zou hij er wel in kunnen in dit lieve pakje. 


Dus, we namen het dan maar zo snel mogelijk mee naar het moederhuis. En wanneer je zo een pasgeboren baby'tje ziet weet je pas terug hoe klein het kan zijn. En ja hoor, hij kon er nog in en oooh zo schattig. Ondertussen denk ik dat het stiekem al het lievelingspakje van de mama is ;-)


Ik gebruikte een coupon van bij Bambiblauw en ben blij dat ik het niet laten liggen heb. Een leuk stofje voor jongens. Ik heb nog een restje waar zeker nog eens een T-shirt kan uit gemaakt worden. En de afwerking gebeurde met okerkleurige tricot wat wel goed matchte. 


En hier zie je hem dan in levende lijve en hij laat van zich horen: 83 decibel!!! Maar verder zo een schatje.16 opmerkingen:

 1. Het pakje en de baby, super schattige combinatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het pakje is prachtig geworden en met de Vinn erin nog veel mooier :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n kleintjes zijn zelfs als ze zo hard wenen nog superschattig. Schoon pakje ook, en dat oker maakt het echt af!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zo een lief klein en snoezig pakje... waar is de tijd . Heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk hoor! Ik ben helemaal fan van die pakjes. Ons zoontje heeft er tot nu toe 4 in elke maat gehad (56 en 62 en nu maat 68).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik smelt altijd voor die kleine maatje, en terwijl ik verder kijk op je blogje smelt ik nog meer, wat een schattig baasje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Schoon. Heel schoon - moet ik onthouden, zo'n klein maatje ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super-combi... zou hem zo kopi√ęren (als ik de tijd kreeg van mijn kleine man).

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Amai, dat ventje ziet er schattig uit in jouw pakje. Prachtig stofje trouwens en erg mooi gekombineerd met het oker.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zooooo lief ;) mooi gedaan en mss is maatje 50 maken ideaal om heel snel de nieuwe aardbewonertjes te gaan bewonderen ;) moet ik onthouden

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh, dat pakje roept hier een bijzondere herinnering op. Ik maakt voor Flor precies hetzelfde, het zal hier altijd goed bewaard blijven. Ik maakte maat 56 (want vond dat het patroon erg klein viel) en verlengde de pijpjes wat.

  BeantwoordenVerwijderen