zondag 6 oktober 2013

Snel, snel, snel!!!

Dat moest ik zijn.
School: verjaardagsfeestjes. En mijn planning is soms net iets te krap of dan denk ik dat ik weer tijd genoeg heb om in alle rust een geschenkje te fabriceren. Neen dus, maar het is gelukt.


Emma was deze zomer jarig en de meiden hadden nog een verjaardagfeestje tegoed. 
Emma houdt van PAARS. Dus na wat snuiteren in de collectie en nadenken over een haalbaar project dat dus niet al te veel tijd in beslag kon nemen werd het een kussen met paspel en een hoes voor een schriftje. Met de goedkeuring van de dochter natuurlijk. 


De boekenhoes komt uit nog steeds mijn favoriet 'Zo Geknipt!' en is echt snel gemaakt. Met de voorbereidingen en al heeft het me een tweetal uur gekost om het cadeau afgeefklaar te maken en we zijn tevreden. Hopelijk de jarige ook. Maar daar moeten we niet echt aan twijfelen. 
De dochter die mocht gaan feesten draaide zich op dat moment denk ik nog eens lekker om in haar bed. Ik moest ze zelfs gaan wekken of ze zou nog te laat geweest zijn op het feestje. 


Voila, met nog twee paarse rekkers om in het haar te draaien rond hun donut. Want dit is bij de meiden hier de laatste nieuwe mode: een donut in hun haar om een zo groot mogelijk dot te maken  met een sierlijke rekker rond. 


Emma, nog een gelukkige verjaardag en maak er een fijne dag van!


9 opmerkingen:

 1. Wat een mooie cadeautjes en een erg leuk stofje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een donut zowaar! Ik ben weer helemaal niet mee, ik zoek eens op. Mooi geheel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, ik ben ook zo'n fan van donuts de laatste maanden. Al is de mijne zelfgemaakt en zonder girly rekker errond ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jij bent duidelijk een van die mensen die zeer goed met tijdsdruk om kan ! Wat een pracht van een resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toffe kadootjes die het hier ook telkens weer heel goed doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bij mij onstaan cadeautjes ook meestal onder tijdsdruk. Maar niks is beter voor de productiviteit dan een nakende deadline.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heeeeel mooi!!!!! Stofje is geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen