dinsdag 19 maart 2013

Niet volgens plan maar toch een leuk cadeau

Klaas was zondag jarig. Louise, mijn jongste dochter mocht naar zijn verjaardagsfeestje. Het was ook een slaapfeestje, dus gepakt en gezakt alsof ze een week weg ging trok ze er op uit. 


We zouden een logeerkussen maken  met een zak in waar hij zijn knuffel en pyjama in kom steken. Maar af en toe slaat het lot hier ook eens toe en zaten we met onze handen in het haar. Ijverig als ik was bij het knippen van de stof zat ik helemaal fout met de maten en ik had niet voldoende om het verder af te werken. 


Dus op zoek naar een goed alternatief stofje met de goedkeuring van de dochter kwam ik op dit stofje uit met leuke dierenprints. En het werd dan ook maar een gewoon kussen.


Een dierenprint vooraan, bruin met stipjes aan de achterzijde, een witte paspel en voor het eerst een sluiting met Kam-snaps. 


Dit kussen met enkele knuffeltjes, want dat stond volgens Louise op zijn verlanglijstje, werd een groot pakket dat ze samen met haar logeerspulletjes meezeulde naar het slaapfeestje. En het was dan ook een superleuk feestje met lekker pizza, een leuke film in onze taal en koffiekoeken van de bakker ...


Stofje met dierenprint: Bambiblauw

7 opmerkingen:

 1. Super kado! Daar zou mijne Klaas heel blij mee zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OOO zalig schoon! Klinkt als een ideaal feestje ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is toch echt wel een prachtig kussen geworden zeg! Wat een mooie stof!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha, leuk! Ik moet er vandaag ook nog eentje in mekaar toveren, zo'n slaap-logeer-kussen ...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oh zo tof zeg, wat een schoon stofje ook! Klaas zal blij geweest zijn :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het echt een prachtig kussen, mooi stofje zeg!
  Gisteren maakte ik een zakdoekhoesje met gebruik van jouw tutorial. Wat een heerlijk duidelijke handleiding, het hoesje is goed gelukt en heb ik zojuist op mijn blog gezet. Natuurlijk met een linkje naar jouw blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. super mooi
  dit ga ik ook eens maken

  BeantwoordenVerwijderen