woensdag 13 maart 2013

De Veritas-Vinktas 2.0

Zaterdag was er het feestje van Louise's beste vriendin - zondag was het aan Elise om te gaan feesten voor de verjaardag van Inez met zo goed als alle meisjes van de klas. 


Een cadeau voor Inez? Ze geeft altijd leuke en toepasselijke cadeautjes aan haar vriendinnen wanneer ze jarig zijn. Inez is een leuke meid, maar geen meisje meisje ... Dus een echte tas/ handtas was niet echt toepasselijk voor haar. 


Na een beetje surfen op het net kwam ik de retro-Vinktas bij Elisanna tegen en wist ik het meteen. Dit is er ééntje voor Inez. Dit met een hoopje nieuwe oorbelletjes en Elise was gesteld om naar het feestje te vertrekken. Gepakt en gezakt met luchtmatras, donsdeken, logeergerief, ... was het niet dat ze haar pakje had laten liggen op de keukentafel. 


Een slaapfeestje met meiden van 10 en 11 jaar. Ik zou het een uitdaging vinden. Maar ze hebben lol gehad en Elise die was moe, doodmoe wanneer ik ze in de namiddag bij een ander vriendinnetje ging uithalen.  Eten, bad en bed was de boodschap. De missie was volbracht. 


Blauwe stof met brilletjes: Veritas
Tassenband: Veritas

11 opmerkingen:

 1. heel mooie gedaan en een tof stofje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ocharme ... haar mooie cadeau op de keukentafel vergeten ... mijn jongens zouden nogal een pruillip trekken mocht hen dat overkomen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is echt iets voor een prille 10-er! Ik vind het stofje super en ik ben al lang geen 10-er meer! (Je hebt me zojuist een idee gegeven, hier ook een verjaardagsfeestje in het vooruitschiet).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het wordt echt tijd voor een Veritas in Nederland. Ik zie jullie daar steeds de mooiste dingen vandaan halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De Veritas hier is ook uitgebreid met een heel stofjesgamma. Die met de brilletjes is een hele leuke, ik denk dat ik eens ga 'moeten' binnenspringen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie tas en dat stofje zo mooi!!!Ik was ook naar de veritas geweest in Genk maar natuurlijk hadden ze nog geen stofjes wij zijn ook maar van Limburg!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hey,

  Leuk om te zien dat je onze stofjes al hebt ontdekt! :)
  Mooie tas!

  Creatieve groetjes
  Het ganse Veritas-team

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Knappe tas en dat stofje is ook leuk.
  Ik moet ook nog maar eens naar de veritas gaan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hey SoFilles,

  Wist je dat je een foto van jou en je stofjescreatie kan delen op onze facebook-app: https://www.facebook.com/Veritas/app_119148074942998. Dan maak je elke week kans op een leuke prijs.

  Creatieve groetjes,
  Het hele Veritas-team

  BeantwoordenVerwijderen