zondag 10 maart 2013

Aardbeien met verborgen schatten!

Vriendschappen tussen kinderen, het is zo mooi! Louise, mijn jongste dochter en Julie zijn de laatste tijd onafscheidelijk. Ze kijken uit naar maandag om elkaar op school terug te zien, naar zaterdag of woensdag namiddag om samen gaan te dansen. En als het hun lukt proberen ze onder elkaar toch nog andere dingen af te spreken om samen te kunnen spelen. 


Vorige week was Julie jarig en gisteren was het haar feestje. Dat er een zelfgemaakt cadeautje aan te pas moet komen is hier niet vreemd meer. Julie is een fervente verzamelaarster van armbandjes en Louise vroeg me dan ook om een zakje te maken om deze in kunnen op te bergen. En leuke oorbellen mama, want dat wil Julie zo graag. 


Dus, met mijn favoriete boek naast me en een leuk stofje samen gekozen met Louise begonnen we eraan. Een ritstasje samen met een leuk Hema-schriftje, met nog een leuker hoesje ... Met dit pakketje, de oorbelletjes en een kadertje van BBF of met andere woorden Best Friends Forever om een foto in te steken. Want telkens wanneer Louise met haar eigen centjes de Claire's ( de meisjeswinkel met alles wat hun hart verlangt) binnengaat komt ze meestal met iets buiten om met haar BBF te delen. Het is aandoenlijk ... 

 Aardbeienstofje: Pauli Leuven

19 opmerkingen:

 1. Dat vind ik nu eens heel schoon se....een hechte vriendschap tussen twee meisjes en een schoon kadootje van de ene aan de andere om dat nog eens te tonen!
  :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk cadeautjespakket en wat een mooi stofje! Daar word je instant happy van! Leuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke.cadeautjes maakte je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel netjes gemaakt en wat een vrolijk stofje hebben jullie gekozen! Een geslaagd cadeau!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie vriendschap en wat een mooie cadeautjes! Erg mooi in elkaar gezet ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Schattig! En aandoenlijk, kleine-meisjes-vriendschappen ...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoe waardevol, vriendschappen. Heerlijk om dat te zien bij je eigen kinderen.
  Erg leuke combinatie, dat frisse groen met de aardbeien stof.
  Zit nu al enige tijd te wachten op het boek "Zo geknipt". Als het goed is komt het eind maart/begin april weer bij de boekhandels in Nederland te liggen. Heb ondertussen al stof en een schrift gekocht om een boekomslag te maken. Mijn geduld wordt dus nog wat langer op de proef gesteld.....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo'n boek schrijven wat 1 ding, maar de juiste stoffen kiezen is een ander talent en daar heb jij duidelijk meer van meegekregen dan ikzelf. ;-) Steeds blij als ik hier zie hoe jij met de recepten aan de slag gaat en er iets moois mee bakt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merciekes voor de complimentjes Riet! Jullie boek is echt een rijkdom om mee aan de slag te gaan. Voor mij hebben jij en Sanne de eerste prijs gehaald met jullie boek. En jullie wezen gewaarschuwd ik ben lang nog niet in de helft van jullie boek hé ;-)

   Verwijderen
 9. Wauwie ... dikke proficiat voor je prachtige maaksel....super super super!!!
  groetjes,
  BieFrul
  bieke29.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 10. BFF, ze doen er alles aan om zoveel mogelijk tijd samen door te brengen (ik ken dat), zo'n vriendschap is aandoenlijk!
  Leuke stof heb je gekozen, dat kan niet meer stuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. BFF en de Claire's ... 2 termen die hier ook veel aan bod komen :-) Heel mooi gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Maar gijle kunt at altijd zo netjes afwerken
  Grommeldegrom.....

  BeantwoordenVerwijderen