maandag 27 februari 2012

Voor stoere jongens

Vandaag was een babybezoek gepland met al de collega's aan Tiebe en grote broer Siemen en natuurlijk ook papa Kevin en mama Hermien. Ik was samen met een collegaatje vlak na de geboorte al wel eens gepasseerd met deze geschenkjes, maar ik kon het niet laten er nog enkele nieuwe bij te maken. 
Zoals er overal wel eens iets tussenkomt, was dit ook hier het geval en moest ik mij schrappen van de lijst bezoekers. Maar mijn collega's wou ik toch niet met al te lege handen op weg sturen en gaf hen deze geschenkjes mee in naam van ons allen. Wij zijn het hier thuis niet echt gewoon om iets of veel voor jongens te maken, maar ik had me toch al wat voorzien in mijn stoffenkast en deze leuke dinostof kwam eruit in combinatie met echt rood.
Voor kleine Tiebe of eerder voor mama en papa maakte ik het handige pamperzakje naar de hand van deze dame
Maar de grote kleine broer Siemen mochten we ook niet vergeten. En net op het juiste moment kwam deze dame met het geweldige voorbeeld van deze tekenmap en niet moeilijk om te maken. Dus daar hadden we dan ook maar onmiddellijk werk van gemaakt. 


Hiermee kan hij overal zijn tekeningen, potloden, stiften, wasco's, papier, stickers mee naartoe nemen en iedereen zal weten dat het van hem is want zijn naam staat erin geflockt. Echt een handig en leuk ding. 
15 opmerkingen:

 1. dat tasje ga ik ook eens op mijn lijstje zetten ! heel mooi gemaakt !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi ! Zeker in die stof, dat wordt gegarandeerd een succesnummer !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, lekker vrolijk en mooi gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf zeg!! Die tekeningenmap is echt geweldig, ga ik zeker onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. de combinatie dino's en rood is inderdaad erg geslaagd!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. knappe combinatie en mooi afgewerkt. ben er fan van.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige cadeautjes voor stoere jongens. Mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel erg mooi gedaan!

  Mooie kleuren combinaties ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ooh mooi hoor.
  Ik zou even de linkjes bekijken, dankjewel!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel mooi gedaan. Wat een leuke combinatie van stoffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel tof jongens-setje, leuke jongensspullen maken is toch net iets moeilijker.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel erg mooi gedaan, en ik vind het leuk een linkje te ontdekken naar mijn blog! Maar ik moet eerlijk zeggen, jouw tekenmap vind ik nog mooier hoor! En waarschijnlijk veel handiger met de velcro, dan ik met mijn knoop ;-). Ook een heel tof jongensstofje!

  BeantwoordenVerwijderen