donderdag 16 februari 2012

ééntje voor een dag als vandaag ...

Een kleedje voor de oudste dochter. Een echt meisje, ze draagt graag jeansbroeken, maar zeker ook zo graag kleedjes. En ik verschiet er altijd van dat diegene die ik maak voor haar telkens een succes zijn en graag gedragen worden door haar. 


Wat bladerend in mijn naaiboekjes en rommelend in mijn stofjes is dit kleedje ontstaan. Het is een patroontje uit Ottobre winter 6/2008 en het gebreide stofje komt nog van in de periode dat er nog een stoffenkraam stond op de markt in Heverlee. Die man had altijd mooie stoffen en zeker ook voor kinderen, maar dat is spijtig genoeg passé. 


Met een coltruitje en een legging geschikt voor dit weer.


10 opmerkingen:

 1. Kan heel goed geloven dat ze dat veel zal dragen. Het ziet er een soepel zacht stofje uit én een heel mooi model!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een erg leuk, warm en hip kleedje!
  Terecht dat zoiets veel gedragen wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Héél erg mooi! Dit modelletje ga ik proberen te onthouden ...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n mooie gebreide stof zeg ! En met de juiste legging en botjes ... dit wordt weer een succesnummer van de mama volgens mij !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een heel mooi kleedje! Zo'n gebreide jurkjes zijn nu echt in de mode.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt een tof modelleke en heel mooi in die stof!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk modelletje, lijkt me lekker warm ook! Ik heb je genomineerd voor een award op mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh, zo mooi! Ik heb een trui in dat soort stof, en die stof an sich is al zo mooi he! En wat jij ervan maakte, echt, 't ziet er geweldig uit, in al zijn 'eenvoud' (qua uiterlijk dan toch he)

  BeantwoordenVerwijderen