zondag 19 februari 2012

Happy B-day Roxy

Gisteren werd Roxanne één jaar. Ja,ja, zo snel gaat het allemaal. Het petekind van mijn ventje was jarig en dit werd dan ook gevierd. Hij had dan ook de opdracht aan mij uitbesteed om iets origineels voor haar verjaardag te maken. En dat deed ik met veel plezier. Waar de VanKatoen-actie en patroontjes dan al niet goed voor zijn hé. Dankzij het patroon van de dame achter deze geweldige blog heb ik dit leuke kleedje kunnen maken. Dan mogen mijn kinderen al te groot zijn voor dit modelletje. Er komt dan altijd wel een goede reden uit de bus om het toch eens kunnen uit te proberen en ondertussen hebben we VanKatoen nogmaals gesponsord. 


Ik was heel benieuwd om het te maken, want in het begin leek het me toch wat complex. Maar het viel geweldig goed mee. Het ging sneller dan voorzien, want ik was er wat laat aan begonnen. Maar zie, het was tijdig af. En geweldig zo'n kleedje waar je geen enkele naad in terugvind. Zo mooi afgewerkt. Zelfs de knoopsgaten zijn geslaagd, want dit is niet mijn favoriete ding om te doen. Ik ben er in ieder geval verliefd op. 
En om het helemaal af te maken maakte ik tevens ook door iedereen al gekend, de hobo-sack van deze dame. Met een zelfgemaakte paspel en haar naam erop geflockt ging het kleedje in deze persoonlijke verpakking naar het feestvarken van dienst. De stofjes komen van Pauli te Leuven, maar nu gaan we onze slag proberen te slaan op het Stoffenspektakel in de Brabanthal te Leuven. 

19 opmerkingen:

 1. mooie versie! leuk eh als je zo een origineel jurkje kado kan geven!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Knap gedaan, ik ben het jurkje ook aan het maken en ik denk dat ik dezelfde knoopjes heb klaarliggen, ik ben de versie met split aan het maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super schoon & zo'n vrolijke kleurtjes! mijn patroontje hangt klaar om te beginnen ;-) liefs, mimi xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw...wat mooi!

  Ik ga binnenkort ook naar het stoffenspektakel! Lekker inslaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super mooi, denk dat ik het patroontje ook maar ga bestellen, want mijn minimeisje wordt over een maand 1 jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi gemaakt en wát een schattige stofjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kan geloven dat je er verliefd op bent! Zo schoon! Welk lettertype gebruik je voor de naam? Vind dat leuk als de letters aan elkaar hangen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben er ook verliefd op ! WAAAAUW !!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow mooi zeg!! Gave stofjes! Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het Van Katoen peuterkleedje blijft gewoon een topper ! En zo'n toffe stoffenkleurencombinatie !

  BeantwoordenVerwijderen
 11. U afwerking is altijd zo fijntjes, om nog maar te zwijgen oover u stofkeuze, echt wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel knap. En dan nog in zo'n leuke geschenkverpakking.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hij is prachtig! Zo op en top zomers!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ik heb al een berichtje nagelaten op deze blogpost, ma wou je graag laten weten dat je een award hebt gekregen van mij :)

  BeantwoordenVerwijderen