vrijdag 13 januari 2012

Voor onze kleine ballerinaGisteren was Louise onze jongste dochter jarig. We hebben er samen een gezellig feestje van gemaakt, want ze was al een tijdje aan het aftellen om 7 te worden. En haar verlanglijstje was ook goed gevuld.


Onze beide meiden zijn zot van dansen. Een tijdje terug hebben ze elk al een dansrokje gekregen om mee naar de dansles te nemen. Op Louise's lijstje stond Jolina Ballerina, welke nu eindelijk van haar is en vanaf nu zo goed als overal mee naar toe mag gaan (nog net niet mee naar school). 


Om er voor te zorgen dat ze haar dansgerief en Jolina overal mee kan nemen heb ik haar een danszak gemaakt. Ze vroeg al lang naar een eigen zelfgemaakte tas met stofjes die ze zelf had uitgekozen. Van de binnenkant heb ik geen foto's gemaakt, maar deze is afgewerkt met een rode stof met gouden stipjes en een rode bias.  Het is een leuk patroontje van ithinksew en net goed van formaat.   


Vorig jaar maakte ik ook leuke schaapjes om af te geven aan haar vriendjes in de klas, maar dit jaar hebben we ons niet aan zulk project gewaagd. Wel hebben we samen lekkere cakejes gebakken om haar verjaardag op school te vieren. 
Maar het was weer fijn om dit te doen, want wat gaat de tijd toch snel hé. Al 7 jaar, maar nog regelmatig halen we filmpjes boven van als ze klein waren en dan kunnen we nog eens gezellig lachen om al die gekke bekken, die geweldige kinderpraat en superdansjes ...

19 opmerkingen:

 1. Proficiat aan de jarige danseres! Wat een mooi zakje,zeg en dan dat stofke... geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd Louise en veel plezier met je mooie tas! Ik vind het een geweldig model, het gaat meteen bij m'n favorieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie tas,en proficiat aan de jarige danseres(hier ook een dochter zot van dansen)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hiep hiep hoera voor louise! en wat een mooi tasje, knap!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkige verjaardag Louise! Hier is jolina ook een succes. Alleen bleek die van dochterlief niet zo flexibel, en het is nu een mindervalide danseres, maar met 1 been kan je ook dansen he!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super dat tasje en de stofkeuze ook!
  En van harte gefeliciteerd, inderdaad wat gaat het snel!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd! Mijn dochter is net 4 geworden en dan lijkt 7 nog zo ver weg, maar ja, het lijkt ook wel gister dat ze geboren werd. De tijd vliegt!

  De tas is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi! Ook hier is er eentje al heel ongeduldig om 7 te worden, zeker nu er effectief kindjes uit haar klas zijn verjaard. Nog een klein half jaar te gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd. Zeven jaar, dat is al echt een grote meid (die van mij wordt binnenkort vier). En wat een super tasje en dito stofje! Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hieperdepiep voor je kleine meid! echt mooie tas! wat een mooi stofje en tof modelleke!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Proficiat aan jullie jarige danseres. Die gaat echt wel blij geweest zijn met haar nieuwe tas. Mama heeft dat prachtig gemaakt en dochterlief heeft hele mooie stofjes uitgezocht.
  Geniet nog van jullie grote meid.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zo'n schoon stofke ! En hoera voor de 7-jarige !

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Echt een mooi tasje én ze heeft goeie smaak die dochter van je!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind het een prachtig model, zou precies ook een ideale sjakosj zijn. En mooi afgewerkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heel erg mooie tas en een dikke proficiat aan je meisje!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dat ziet er eigenlijk ook gewoon de ideale sjakos uit! Echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Proficiat voor de jarige! En weeral een prachtige tas! Ik heb het patroontje hier ook liggen, maar er wordt hier niet veel gestikt de laatste tijd. Zo'n mooie tas is natuurlijk wel een serieuze aanmoediging.

  BeantwoordenVerwijderen