zondag 8 januari 2012

Eindelijk ook een Boleo!

Ondertussen door velen onder ons gekend en ook al meerdere keren gemaakt. Ik had het patroon al gekocht van bij het eerste moment dat het uitkwam, maar tot voor kort er nog niet in gelukt deze te maken. 
Maar nu wel, een Boleo van Van Katoen. En niet om uit te delen maar eens ééntje voor mezelf. 


Ik gebruikt jeans die ik nog had liggen van een eerder stoffenspektakel en een leuk stofje dat ik gekocht had op de Winkelstraat te Leuven bij Vermiljoen. Ik vind het wel fijn om jeans te verwerken in tassen. Telkens ben ik weer verwonderd door het leuke resultaat. Dus bij het volgende stoffenspektakel zal ik mijn voorraad jeans weer proberen aan te vullen. 


Dus vanaf nu gaat deze tas zoveel mogelijk over mijn schouder hangen wanneer we de deur uit gaan!21 opmerkingen:

 1. Erg mooi aan beide kanten! Ik ben ook helemaal weg van jeans.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb het patroon ook direct gekocht, maar de tas dat is er bij mij ook nog niet van gekomen, ik had ook jeans in gedachten, en als ik jou tas zie, ga ik me er zeker aan houden wegens een goede match, echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een pracht van een kleurencombi!!!! Die stofkes zijn zalig en de tas dus ook, natuurlijk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie combinatie! Mijn boleo is ook af sinds gisteren, ik wacht op wat minder donker weer om hem te kunnen fotograferen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie combinatie van stoffen heb je gebruikt! Je zult er veel plezier van hebben, is nu al te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi! Met jeans werk ik ook graag voor een tas, geeft meteen ook wat extra stevigheid vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooh, dit vind ik echt ook zo'n mooie !!! Mooie stoffencombinatie !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg mooi!!
  Ik ga me ook eens wat jeans indoen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. 't Is inderdaad een heel mooie combinatie. Ik heb het zelf niet zo heel erg voor jeans, maar zo in combinatie met een vrolijk stofje is het wel echt mooi! Ik zou zelfs durven zeggen dat ik ze mooier vind met de jeans-kant naar buiten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. supersuper mooi! Ik heb net een rok gemaakt in die stof van vermiljoen! echt een stof om verliefd op te worden eh!

  BeantwoordenVerwijderen