maandag 29 augustus 2011

Een snel cadeautje voor een lief meisje

Zoals bij Elisanna is hier ook iets gemaakt voor Fran, want onze dochters hadden de eer om bij haar in de klas te zitten. Volgende schooljaar zullen ze niet meer samen op school zitten, want ze gaat naar een andere school.En zo wou Fran nog eens afspreken met haar vriendjes voor het nieuwe schooljaar begon.

In eerste instantie was het de bedoeling dat we een leuke pennenzak zouden maken zoals je hier en daar al wel tegenkwam. Maar het was dat het allemaal niet zo meezat. Die uitdaging is weggelegd voor een ander keertje.
Maar we konden niet met lege handen naar het feestje van Fran vertrekken zonder een geschenkje en het liefst van al nog iets eigenhandig gemaakt.


Ondertussen was de avond al aan het vallen en ik moest nog helemaal starten. En dan viel mijn ook op dit tasje en dacht: "dit is nog een haalbaar project om op een degelijk uur afgewerkt te krijgen". Wetende dat ik om 5u45 moest opstaan om te gaan werken.


Ik vind het zeker nog een geslaagd project desondanks de tijdsdruk die er was.
Dit met nog wat extra girly-stuff in opgeborgen gaat ze er denk ik helemaal tegenaan kunnen die meid. En zo kan ze ook aan haar tassencolllectie beginnen.


Veel plezier en doe het goed op je nieuwe school Fran!

7 opmerkingen:

 1. Fran haar tassencollectie ziet er ineens schitterend uit! Ze zal kunnen pronken. Toch grappig dat we allebei bijna hetzelfde gemaakt hebben...maar zoals ik al eerder zei: meisjes kunnen nooit genoeg handtasjes hebben....
  PS: Elise en Elisabeth zijn heel flink naar bed gegaan en liggen nu nog wat te babbelen en giechelen op zijn meisjes...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, zo'n grappig toeval :-) Wel goed dat de tassen zo van kleur verschillen, dat zal het kiezen tussen zo'n twee prachtige tassen misschien iets gemakkelijker maken voor Fran ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super schattig tasje en een al even schattig stofje! Heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi SoFilles ik kom via Katja op jou blog, wat een geweldige tassen maak jij, ik heb me meteen als volger bij jou aan gemeld. Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een leuk tasje (had idd bijna hetzelfde tasje al eens op de blog van Elisanna gezien ;) Maarrr... ze blijven leuk!!!).

  Vind het stofje ook helemaal geweldig. Ben benieuwd waar je dat vandaan hebt???

  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen