dinsdag 23 augustus 2011

Pieke ...

boe ...


De tutorials van Eloleo zijn de meesten onder ons wel al bekend denk ik. En ik heb er nog maar eens ééntje uitgeprobeerd. Zoals jullie ondertussen wel door hebben is het die leuke Piekeboe


Ik heb zo enkele collega's die ik niet meer zou kunnen missen in het team waarin ik werk. Zo was er gisteren ééntje jarig. Het is er ééntje uit de duizend - staat altijd voor iedereen klaar en zal niet makkelijk een verjaardag, een afscheid, ... over het hoofd zien of vergeten.
Ik had al enkele keren mogen horen dat ik er niet zou zijn op haar verjaardag :-( Dus mocht ik hem niet onopgemerkt laten voorbij gaan. Ik had het geluk of ongeluk te moeten werken dit weekend dus kon ik stiekem haar geschenkje en een kaartje achterlaten op haar bureau ...
Voila, ik ben haar helemaal niet vergeten en zij loopt er al trots mee rond :-)

9 opmerkingen: