woensdag 14 september 2011

Weg met de plastiek zakjes

We kennen het wel. Snel een plastiek zakje om een versnapering in mee te nemen naar het werk, naar één of andere bijeenkomst, ... Oeps gescheurd, nog een zakje bij voor de verzameling, ...


Dit was er dan ook ééntje op bestelling. Een vriendin vroeg me lief of ik toch niet eens ergens een beetje tijd vond om een leuk zakje te maken voor iemand speciaal zodat deze haar lekkere lunch handig op haar werk zou krijgen. En dit is het resultaat geworden.


Met een jeansrestje van één van mijn rokjes en een fris bloemenstofje werd dit het. Mijn moeder die tijdens het weekend passeerde had het zich graag toegeëigend moest het niet voor iemand anders bestemd geweest zijn.


Plaats genoeg om je van drank en eten te voorzien tijdens een zware werkdag!

20 opmerkingen:

 1. lunchen is meteen een feest met deze prachtige tas!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Daar wordt lunchen op het werk een stuk gezelliger van! Mooi gemaakt zeg. Volgens mij heel netjes afgewerkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel schoon kombinatie van stofkes & superschoon patroontje! groetjes, mimi xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, daarin neemt iedereen met plezier zijn boterhammekes mee!! Mooie combi van stofkes ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan me helemaal terugvinden in de reactie van je moeder. Is het een eigen creatie of een bestaand patroon? Ik ben fan...

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het heel erg mooi! Zoals Tazke reeds vroeg, is het een eigen creatie of heb je een bestaand patroon gebruikt?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ tazke en KT: het is een patroontje vanuit dit een boek, zie hier de link: http://www.amazon.co.uk/Lunch-Bags-Design-Collective-Edited/dp/1607050048/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1316031041&sr=1-1

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super mooi, heel toffe stoffenkeuze! Ik zou het me ook zo toeëigenen hoor!
  Is dit eigen creatie of een patroontje dat je ergens vond/kocht?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel leuk, de stoffencombinatie is erg gslaagd

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel mooi! Staat ook nog op mijn lijstje, een lunchtasje.. lang geleden werd me gevraagd of ik er eentje wilde maken voor iemand - heb ik gedaan, maar eigenlijk had ik het wel graag zelf gehouden ook ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, heel mooi met die stofjes, om helemaal vrolijk van te worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super leuk!!!! Ik heb gewoon zo'n katoenen rechthoekig winkeltasje dat ik gebruik om mijn eten in te steken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik zie ze nu pas en vind ze om te stelen!!

  BeantwoordenVerwijderen