donderdag 24 augustus 2017

Net iets anders: same pattern - other materials

De piramide geldbeugeltjes!!! Eéntje dat al meegaat van bij het begin van mijn blog. Ik maakte er zovele jaren terug ook een tutorial van. 

Ik heb ze al gemaakt in allerlei kleuren om cadeau te geven, zelf te gebruiken, op bestelling, ... een graag gezien hebbedingetje makkelijk te maken. Ditmaal liet ik me verleiden om eens wat anders te gebruiken dan restjes stof. Bij K-Bas kocht ik al een tijdje terug Kraft-tex. Het is een dik en oersterk karton dat de eigenschappen van papier, stof en leer combineert.


Het was effe wennen om dit te verwerken omdat het sowieso al wat prulwerk is maar het resultaat vind ik zeker geslaagd. En k-bas is een leuke webshop die ik je zeker kan aanraden wanneer je graag eens een tasje of zo maakt. Ze hebben geweldig leuke materialen om mee te werken en weer eens iets anders dan gewoon stof.

6 opmerkingen:

 1. Hihi, ik kwam speciaal kijken, want ik blijf dat dus supertof vinden, die piramidetasjes !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. inderdaad, die piramidetasjes trekken aan! Hier ook al jaren een geliefd item! ...helemaal dankzij jouw leuke tutorial!
  Mooie exemplaren maakte je hier weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi materiaal! Gave combinaties maakte je van "stof" en rits. Leuke tasjes.
  Ik kende ze nog niet, maar zeker het onthouden waard! Bedankt voor het delen!
  Groet, Ilse (by-ik.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zalige tasjes! Daar wil ik me ook nog eens aan wagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank je wel voor de tip. Eindelijk heb ik ook het piramidetasje geprobeerd. Smaakt naar meer!
  https://vrolijkbyleen.blogspot.be/2017/09/kraft-tex.html

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Your blog was absolutely fantastic!
  Great deal of great information & this can be useful some or maybe the other way.
  Keep updating your blog,anticipating to get more detailed contents.
  บอลพรุ่งนี้

  BeantwoordenVerwijderen