zaterdag 11 februari 2017

Voor stoere en warme nachten

Moest er hier in de familie geen jongetje in zijn volle kleuterpuberteit zitten zou ik Paw Patrol nooit gekend hebben. De helden van de televisie voor hen ... Hij is er helemaal gek van. Er zijn de voorbije feestdagen dus ook meerdere Paw Patrol cadeautjes gepasseerd voor hem. 
In de webshop Lelashop kwam ik dit leuke stofje tegen waarmee ik een pyjama maakte voor hem. 


Hij zal zeker nog goed van pas komen want er volgen weer wat koude nachten (en dagen!) welke hij nu lekker stoer en warm kan doormaken. 8 opmerkingen:

 1. Heel mooi daar gaat ie kei goed in kunnen slapen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben doorgaans helemaal geen fan van 'bekendvantvprints', maar deze is wel echt leuk. Ik ken Paw Patrol slechts vaag, en ik kan me nog voorstellen dat ik de stof zou kopen zonder door te hebben dat het bekend is. Geweldige Pyjama!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk gedaan! Hier ook een Paw Patrol liefhebber van 5, en ook voor hem een pyama gemaakt in een stofje van Paw Patrol. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik laat dit niet zien aan mijn bijna 4-jarige want die gaat flippen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi. Die van mij zou dat zeker ook willen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super mooi! Wat een prachtige stof is het ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Your blog was absolutely fantastic!
  Great deal of great information & this can be useful some or maybe the other way.
  Keep updating your blog,anticipating to get more detailed contents.
  บอลพรุ่งนี้

  BeantwoordenVerwijderen