maandag 31 oktober 2016

Flamingo's voor Mila

Een tijdje geleden werd me gevraagd een geboortecadeautje te maken voor Mila.
Het werd in eerste instantie een helse zoektocht om nog voldoende van deze leuke flamingostof te vinden. Het is vooral moeilijk wanneer je ze echt nodig hebt want ondertussen ben ik ze al terug verscheidene keren tegengekomen. Het was effe vloeken maar ik heb ze gevonden. 


Ik maakte er een leuk babydekentje mee wat we afwerkten met een fuchsia roze paspel. Het resultaat is altijd zo lekker knus.


Met de restjes van de stof maakte ik nog een luieretuitje langs de binnenzijde ook gedepersonaliseerd.  En een slabbetje waar we twee stofjes in verwerkten. Fuschia met lichtroze polkadotjes. E√©ntje enkel en alleen voor Mila.11 opmerkingen:

 1. Heel erg mooi! De kleuren zijn zo tof samen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! Ja deze heb ik ook nog wel eens gezocht ja ūüėā. Heb je m toevallig nog in een Nederlandse webshop gezien?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh dat ziet er leuk uit! Hier werd er 'ooit' een kleedje van het stofje gemaakt, wat uiteindelijk in de kast was blijven hangen... Had er beter ook een dekentje van gemaakt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waar heb je deze stof uiteindelijk nog gevonden? Ik wil voor volgende zomer graag opnieuw een kleedje in dit stofje, ze was er afgelopen zomer zo schattig mee.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De webshop waar ik het enige tijd geleden kocht heeft het ook niet meer in voorraad :-/

   Verwijderen