vrijdag 3 juni 2016

Voor een baby in spé


Het lijkt hier in de omgeving een vruchtbaar jaar te zijn. 
We zullen de komende maanden heel wat baby's mogen verwelkomen. We zijn in blijde afwachting van een nieuw klein nichtje binnen dit en 14 dagen, maar dit cadeautje is nog voor een andere baby in spé. 
Het is de eerste baby van een collegaatje van me. Altijd leuk om ze nu al te verrassen met iets leuks en dus maakte ik het volgende:Restjes katoen of tricot, het maakt niet uit, kan je nog zoveel maken voor die kleine wezentjes. Ik maakte een broekje met een patroontje dat ik nog liggen had geschikt van 0 tot 3 maanden (maar ik vind de link niet meer om met jullie te kunnen delen) en voor het mutsje gebruikte ik het patroontje van Zaaberry waar je heel wat leuke combinaties mee kan maken. 9 opmerkingen: