vrijdag 11 maart 2016

De carrousel

Een tijdje geleden maakte ik een leuke slaapzak op vraag van een collegaatje. 
Als er nog een restje over was mocht ik ook nog iets leuks maken voor een baby-jongetje.Dat kon niet moeilijk zijn. Met wat puzzelwerk had ik net genoeg voor een leuk tricot hemdje in elkaar te steken. 


Ik ben blij met het resultaat maar ik vraag met toch af waar sommigen onder jullie het geduld halen en er dan ook nog in slagen om de print perfect door te laten lopen. Daar is mijn hoofd soms te klein voor denk en heb ik net niet genoeg geduld. 


Collega tevreden, mama tevreden, ik tevreden! 


7 opmerkingen:

 1. Machtig, Tuurlijk zijn ze content! Zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi en een print laten door lopen is niet makkelijk. Zeker niet met zo een tekening.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo vind ik het ook heel erg mooi hoor! wat een fijn kadootje...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eigenlijk is een tekening laten aansluiten niet zo moeilijk ... gewoon wat merktekens plaatsen op je patroon of een stukje tekening erop zetten ... hou wel rekening met beleg, naad en knoopjespad. De eerste keren vergat ik dat, nu lukt het wel. Je verliest wel wat stof!

  BeantwoordenVerwijderen