dinsdag 29 juli 2014

Lulu-hoedjes


Ik beloofde eerder om leuke petjes/hoedjes te maken voor kleine Lulu (en ook hoedjes voor haar pop die heeft ze nog tegoed). Na een kleine zoektocht op het net vond ik dit geweldige patroontje en maakte een testmodelletje. 
Het is geen testmodel meer want ze staat er prachtig mee, die kleine Lulu.


Ik denk dat ook haar mama en papa verkocht zijn voor het leuke petje. Ondertussen maakte ik er ook eentje in het alom bekende stofje van Atelier Brunette: Bye Bye Birdie Black


Ook een een gewoon geel zonnehoedje maakte ik haar. Ze staat overal gewoon beeldig mee. Dit patroontje vond ik via Pinterest.
Haar grote fier nichtje zei net nog: "Het is een echt fotomodel!"


En de rest van de foto's is gewoon genieten. Het is zo geweldig mooi om haar de dingen zien te ontdekken. De evolutie de ze in die laatste maanden heeft gemaakt is onvoorstelbaar. Mooi, vrolijk, schattig, ééntje met een willetje om door te gaan: dat is Lulu 
En dat willetje dat heeft ze nodig en tot nu toe slaat ze samen met haar mama en papa er nog steeds geweldig goed door in de strijd tegen die vreselijke hersentumor. 





Met dank aan tante (mama) Hanne en nonkel (papa) Luc voor het mogen gebruiken van hun mooie foto's, betere hadden we er zelf niet kunnen maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten