zaterdag 17 mei 2014

#TEAMLULU


De laatste weken zijn hier in de familie heel turbulent geweest en dit zal spijtig genoeg nog een hele tijd duren. Het enige wat we kunnen hopen dat het een happy end mag krijgen. 

Ons nichtje Lulu is getroffen door een ernstige hersentumor. Mijn schoonbroer en schoonzusje zijn hier een tiental dagen geleden plots mee geconfronteerd geweest. Het zijn beiden twee lieve creatieve mensen die het beste en allergrootste geluk van de wereld verdienen op dit moment. 

Ze worden van alle uithoeken gesteund en dat is het minst wat we kunnen doen hun steunen met woorden, gedachten, liefde, ...
Er werd zelfs een zeer ontroerend liedje voor haar gemaakt! 

Het verhaal kan ik niet beter vertellen dan ze zelf proberen te doen. Hanne, mama van de allerliefste Lulu, heeft al een tijdje een eigen blog en probeert hier haar verhaal op een mooie manier van haar af te schrijven. 
Ik zou zeggen: 'Ga eens een kijkje nemen op haar blog' en elke manier van steunbetuiging is voor hen  een beetje energie om die oneerlijke feit dragelijk te maken. 


http://welkominlululand.blogspot.be

Lees er ook het verhaal van de 1000 kraanvogels en misschien kunnen we samen hen helpen om deze wens te kunnen realiseren.

Via #teamlulu kan je zowel op Facebook, Twitter als Instagram altijd iets achterlaten wat voor hen van grote steun kan betekenen.

Hier maakten we samen een vlaggenlijn om hopelijk de kamer van Lulu wat op te vrolijken. Ze ligt klaar in een pakje samen met een hoopje mooie papiertjes om morgen richting Gent te vertrekken en mama en papa wat werk te bezorgen bij het plooien van de kraanvogels.


7 opmerkingen:

 1. Zo'n verschrikkelijk verhaal...
  Kan ik helpen met papiertjes op te sturen?
  Je mag me altijd mailen: elkenys84 (at) gmail (dot) com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel sterkte voor jullie allemaal.
  En vooral en bovenal voor Lulu!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goh wat een verschrikkelijk iets...Pure ellende! Heel, heel veel sterkte aan Lulu, haar mama en papa en de hele familie!
  Ik leef enorm met jullie mee. Hier thuis worden de kaarsjes voor Lulu ook aangestoken! Ik kan alleen maar hopen dat dat heel hard gaat helpen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel sterkte voor iedereen. Dit is een vreselijk verhaal.
  Ook hier zullen we een kaarsje aansteken voor Lulu en hopelijk mag de warmte en het licht van die kaarsjes hen steunen en helpen in deze moeilijke tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel sterkte. Ik verzamel mooie papiertjes en hoop op school ook heel wat mensen te motiveren om hetzelfde te doen. Ondertussen branden we een kaarsje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel veel sterkte voor iedereen gewenst....en hopelijk brengen de 1000 kraanvogels de gezondheidswens in vervulling...ik zal al eens op zoek gaan naar mooie papiertjes !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel veel sterkte voor jullie allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen