zondag 8 december 2013

Party rocks!

Zo was het gisteren. Ons Elise nog net geen 12 heeft er haar eerste fuif opzitten. En het was geweldig. De Helena's van de klas hadden een verjaardagsfuif georganiseerd en de hele klas was uitgenodigd. Fuifen op deze leeftijd, het kan en zelfs op uren waar wij er niet aan zouden beginnen. Zij kunnen het, zo feesten en ze hebben niet meer nodig dan leuke muziek en elkaar. 


Ze werden overstelpt met één voor één superleuke cadeautjes. Ze waren de sterren van de avond die meiden. Dus van hieruit werd ook een leuk meidencadeau geprepareerd. Nog steeds vind Elise het leuk om iets zelfgemaakt te mogen geven en deze keer werd het een colsjaal met de nieuwste Petit Pan stofjes met daarin een zacht teddykatoentje. En samen met dit nog wat blitse nagellak en sjabloontjes welke ze dan op hun nagels kunnen lakken. 


Het openen van hun pakjes ging er met vele vreugdekreetjes en gilletjes aan toe. Geweldig om zien zo een bende samen. 


Cadeautjes openen, dansen, ... er werd zelfs geslowd van horen zeggen, maar dit was enkel zichtbaar voor beperkt publiek. En ze hadden dan ook een supercoole DJ: DJ Tijs die zowel de jongens als de meiden een dansje aangeleerd heeft en het feest ook aan de gang heeft gehouden (en mama het was iemand van de TV, van de elfenheuvel). Helena P. en Helena B. ons Elise was superblij dat ze erbij mocht zijn. Het was een mega, superformidastisch leuke fuif xxx17 opmerkingen:

 1. Wat een tof idee om die stofjes te combineren! Mooi en heel zacht warm! Dat wordt genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige shawls! Welke afmetingen gebruik je hiervoor?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruikte de breedte van de stof ongeveer 1,40 m en in de hoogte gebruikte ik ongeveer 35 cm. Deze zijn ruim genoeg. Voor kleine kinderen kan je hem in de breedte wat kleiner maken en kom je met 1,10 m wel toe denk ik.

   Verwijderen
  2. Dank je wel, dat ga ik zeker eens proberen!

   Verwijderen
 3. supermooi!
  waar haal jij je teddystofje??

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo leuk om lezen !!! En wat een leuk idee, zo'n colsjaal !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig! Ik maakte laatst ook een col voor de zoon, maar hoe krijg je die nu zo netjes gesloten? Dat soort dingen zie ik dus echt niet...
  Kleine uitleg ;) ???

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Idd hier hetzelfde probleem! Soms zie je het gewoon niet!

   Verwijderen
 6. Ja die tieners weten zich te amuseren hé, heb er zelf hier ook één rondlopen!
  Toffe colsjaals! Ze zullen er veel plezier aan beleven!

  BeantwoordenVerwijderen