donderdag 14 november 2013

Babyborrel #2

Het vervolg op zondag. Naast het knuffelzachte dekentje probeerde ik ook nog eens een ander soort babyrompertje.


Het werd een modelletje uit de Ottobrewinter 6/2012. Ik ben heel blij met het resultaat, maar zulke babypakjes is toch echt wel soms prulwerk om het goed in elkaar te kunnen steken. Vooral daar tussen de beentjes. Daar moest een extra stukje tussen verwerkt worden en dat vergde wel wat denkwerk vooraleer we er aan uit konden. Maar het is gelukt, niewaar!


Het tricootje is er eentje van het stoffenspektakel van vorig jaar. Meestal worden hier meisjesstoffen gekocht met al die prinsessen in de familie en omgeving. Maar deze vond ik zo leuk en gelukkig h√©, want je weet maar nooit of er nog een kleine prins op je pad komt om iets leuks voor te maken. 


Onze Vinn kan weer blinken in zijn VW-rompertje tot hij er uit gegroeid is en dan maken we weer eens wat nieuws. 


En wat het volgende gaat zijn ... Ik denk dat ik voorlopig in de babyspulletjes blijf want het lijkt me hier een echte babyboom ...


7 opmerkingen: