maandag 11 november 2013

Babyborrel #1

Gisteren was het de babyborrel van de jongste aanwinst in de familie. Vinn werd gevierd en kreeg zoals gewoonlijk de volle aandacht en werd heel hard verwend. Maar dat mag met baby'tjes he!We zijn al een tijdje into babystuff maken en zo blijven we nog een tijdje bezig als je het hier kan geloven. Maar het is wel leuk om doen. 
Ik maakte voor hem dan ook een lekker warm knuffeldekentje zoals ik er al eerder maakte.De vosjes vond ik een tijdje terug bij Bambiblauw en ik verwerkte het met een zachte groene harige fleec. Samen met een oranje paspel toverde ik het om tot dit zachte dekentje. 


Eéntje van 1,5m op 1,5m dus groot genoeg voor Vinn en te klein voor mama en papa ;-)16 opmerkingen:

 1. Zalig dekentje, en zo'n volijke kleuren. Heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou van vosjes EN van turquoise-oranje! Dit dekentje is er dus echt eentje helemaal naar mijn smaak!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De vrolijkheid spat hier van mijn scherm, mooi gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi zeg! Ik ben ook helemaal fan van het maken van dekentjes...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie stofjes heb je toch altijd! Hier zal Vinn lekker onder kunnen liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtig dekentje, en superleuke stofjes heb je ervoor gekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige stofjes, zo gaat hij vrolijk de koude tegemoet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een super leuke deken heb je gemaakt!!!
  Liefs Danielle
  ahappymess.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Iemand een idee waar je zo'n harige fleece kan kopen?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo, maak je ook dingen (zoals dit leuke dekentje!) in opdracht?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb je via google een bericht proberen te sturen maar is blijkbaar niet gelukt. Je kan altijd met je vragen terecht via mijn email: sofie.oosterlinck@telenet.be

   Verwijderen