donderdag 27 juni 2013

Een cadeautje van elke cheer!

Cheerleading! Sinds een dik jaar een grote grote hobby van mijn oudste dochter. 
Pinkstermaandag vorig jaar ging ze meedoen aan de audities om bij de mini's ( jonge cheerleaders van danscentrum Aike Raes) te kunnen horen. 
Niet evident en als mama vertrok ik met niet al te hoge verwachtingen om de teleurstelling niet te groot te maken moest ze toch niet geselecteerd worden. 
Maar niets was minder waar. Ze werd mee geselecteerd uit een groep van bijna of meer dan 30 kandidates.
En zo startte haar cheerleadingcarrière. Ze danste alle thuismatchen van de basket Leuven Bears en telkens zag ik haar schitteren en genieten. 
Er was weer een geweldig mooi optreden in de stadsschouwburg te Leuven waar Sarah, hun coach, hen één voor één deed schitteren. 
En ook samen met haar en de andere coaches behaalden ze weer vele gouden bekers op het Belgisch Kampioenschap Cheerleaden. 


En vandaag is het de dag dat we Sarah wat extra in de bloemetjes gaan zetten. Eerst en vooral omdat ze het beste uit mijn dochter naar voren heeft gehaald, ze heeft er mee voor gezorgd dat ze zo opgaat in haar dans en zo kan genieten. Haar zelfvertrouwen is met tien treden gestegen zou ik bijna kunnen zeggen. Maar ik denk dat ze ook bij de andere meiden heel veel heeft naar boven gehaald. Maar vanavond is ook het moment om afscheid van haar te nemen als coach van de Cheers. Ze geeft het vaandel door aan twee coaches die de laatste jaren altijd aan haar zijde hebben gestaan en waarop we kunnen vertrouwen dat ze het beste uit onze meiden kunnen halen. 

Maar toch Sarah, we gaan je missen!


Vandaar ook deze attenties van de kinderen en de ouders om haar te bedanken. 
Na wat brainstormen zijn we op het idee gekomen om de dansers elk een pakje af te geven met een persoonlijke boodschap in. Ik kwam het eerder al tegen bij haar en ik vond het zo een geweldig idee dat het ook onmiddellijk werd gerealiseerd. Een rolletje toiletpapier, een leuk stofje, een koordje en je naam. Meer moet dat niet zijn. Ik ben in ieder geval benieuwd naar haar reactie.


Verder maakte ik nog een ruime Vinktas in volgens de meiden haar lievelingskleur blauw met de mode-hype fluo: met dank aan Petit Pan


En deze werd gevuld met heel wat lekkers en een superleuk fotoboek met leuke herinneringen van wedstrijden en uitdagingen van het voorbije jaar samen met de mini's


Dus van alle mini's en ouders: het ga je goed, we hopen je nog regelmatig tegen te komen in de dansschool. Er zal zeker nog samen met je gedanst worden in de Jazz-les.
En de laatste les samen met de ouders zal niet snel vergeten worden ;-)
Succes met je verdere carrière!


13 opmerkingen:

 1. Mooi zeg, die pakjes van toiletrolletjes zijn zo schattig! Ik pin ze meteen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Chique tas. De pakjes zijn ook heel mooi. Sarah zal tevreden zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie tas en leuk idee om iedereen een pakje te laten afgeven. Iets om te onthouden.

  Sofie
  http://dekopspeldekes.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. he ik zit er ook tussen! (alle mijn naamgenoot dan...Evi)

  heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuk! Die wc - rolletjes ga ik ooit wel eens pikken...het idee toch :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk!! En wat stoer eigenlijk dat cheerleaden! Mss nog eens een carrière in 'So you think you can dance'!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi en wat een dochter-verhaal!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Weer zo mooi! Jij maakt super cadeaus!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo tof, dat cheerleaden! Dat kennen ze hier jammergenoeg niet, maar ze is wel al ingeschreven voor haar eerste "pasjes" in de dansschool volgend jaar :) Hele leuke naaisels trouwens! Die petit pan stof is echt zalig...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo knap van je dochter ! Echt fijn om de coach op die manier in de bloemetjes te zetten !

  BeantwoordenVerwijderen