dinsdag 25 juni 2013

Dizzy stripes

Wanneer je een beetje te lang naar het stofje kijkt dan beginnen de streepjes te dansen. Maar ik vond het stofje wel leuk voor een zomerse tas welke je overal mee naar toe kan nemen. 


Mijn moeder vroeg me in het weekend of in nog iets in mijn selfmade-doos had steken om cadeau te geven. Maar ik moest haar even teleurstellen. Ze moet vanavond naar een verjaardagsfeestje en wou iets handmade cadeau geven. De dame in kwestie houdt van kleuren ...


De tijd die ik had was beperkt. Daar er nog andere projecten op het lijstje staan voor deze week. Iets simpel, makkelijk en in tijd snel klaar. Denk, denk, denk, ... En de stofjes, kiezen is soms toch heel moeilijk hoor!


Maar het werd dus deze keuze. Aan kleurtjes ontbreekt het niet. En voor de binnenstof heb ik jeans gebruikt. En om het af te werken gebruikte ik een blauwe paspel in plaats van biais aan de buitenzakjes.  En het patroon had ik al eens eerder gebruikt: de Summer-Madras-Tote van Noodlehead.Nu nog enkel de zomer en we zijn vertrokken. 19 opmerkingen:

 1. Schoontje, en wat heb ik nu spijt dat ik dat stofje destijds ook niet kocht...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze is mooi! En ze lijkt ook zo stevig te staan, zit er H630 tussen, of nog dikkere vlieseline?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik gebruikte tassenvlies van bij http://www.juffertjeuil.be/vlieseline-en-strijkvinyl, maar deze lijkt voorlopig uitverkocht.

   Verwijderen
 3. super! met deze tas heb je de zon zelfs niet nodig om de zomer te voelen kriebelen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is een duizelingwekkende mooie tas geworden!!

  Sofie
  http://dekopspeldekes.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, supermooi! Prachtige foto's ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Amaai, de dame in kwestie heeft nogal geluk, want daar zou ik ook wel mee op stap gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Inderdaad een superleuk zomerstofje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ene mooie tas en wat een fantastisch stofje! Waar haal je zulke stofjes?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat stofje is geweldig!! Hele mooie tas!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige tas in een schitterenc stofje. Weet je nog waar je het gekocht hebt?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel erg mooi :-)
  divadaan.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Amai, wat is die mooooooi !!!! Subliem, die stof !

  BeantwoordenVerwijderen
 13. haha idd dizzy, maar wel errug leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen