maandag 17 september 2012

De aftrap van de verjaardagsfeestjes (deel1)

Gisteren mocht Elise naar het eerste verjaardagsfeestje van dit schooljaar. En er zullen er waarschijnlijk nog wel enkele volgen, zoals elk jaar. 
Het werd een feestje twee in één: Helena en Hanne hadden onder elkaar afgesproken dat ze hun feestje samen zouden geven. 


En op vraag van mijn grote dochter toverde ik voor elk van hen iets vanonder de naaimachine uit. 
Deze tas is ondertussen in het bezit van Helena, ondertussen al een echte juffrouw. Eens ze tien worden, kan je ze al echte tieners noemen hoor. Ik kan ervan meespreken, want er loopt er hier al zo ééntje rond. 


Het modelletje dat ik gebruikte komt uit een boek dat ik me al een tijdje terug had aangeschaft: Fabric-by-fabric One-Yard wonders. Er staan echt leuke dingen in om zelf te maken. Elise heeft gekozen en het werd dit model met deze stofjes van Pauli Leuven. 


En de verrassing voor Hanne ... die volgt ...

11 opmerkingen: