dinsdag 3 april 2012

Fris groen

Ik hoop dat ze er van houdt van dat fris groen, mijn collega.


Het is te zeggen tot voor kort collega. Ik werk in de verpleging en af en toe mogen en moeten we beroep doen op een mobiele equipe ter ondersteuning. 
Mijn mannelijke collega had de eer om ouderschapsverlof op te nemen en ik het genoegen samen te werken met Hadewig een collega uit de duizend. We hebben een drietal maanden fijn samen mogen werken en ik kan het dan toch niet laten om een dankjewel te geven samen met mijn andere collega's. Want je doet het toch maar op alle mogelijke afdelingen inspringen en bijstaan wanneer het nodig is en zeker in een psychiatrisch ziekenhuis. 


Zelf houdt ze enorm van patch-work, maar dat is nu juist niet mijn ding. Telkens was ze lovend over al mijn zelfgemaakte zakken, tassen en kledingstukken. De kleinste moeite was het dan ook om voor haar deze leuke grocery-shopper te maken.


Lekker fris en vrolijk voor de tijd van het jaar.
Dus Hadewig, bij deze nogmaals bedankt en als het nodig zou zijn zie ik het zeker zitten om nog een keertje met je samen te werken. 
15 opmerkingen:

 1. Heel mooi! Die stof viel bij mij ook in de smaak, maar ik had niet direct een idee waarvoor ik ze zou kunnen gebruiken. Voor deze tas is ze perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die stof vond ik ook meteen heel mooi! Originele tas!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die is leuk! Prachtige stof, lekker fris en lente-achtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Knap hoor, zelf getekend patroon?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super knap en ook nog eens mega handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind die stof heel mooi in combinatie met de jeans. Supertas!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Love it; het patroon ligt hier te wachten, ik moet me er dringend eens aanzetten. Mooie combinatie trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow wat een leuk model en een heerlijk fris (lente)stofje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Amai, maar zo plezant! Dit is echt een super leuk model, ik ben er zeker van dat ze er blij mee zal zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi gedaan! Heel fris en vrolijk, dat kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen