zondag 22 april 2012

Eindelijk klaar!


Een maand geleden mocht mijn jongste dochter naar het verjaardagsfeestje van Klaas, één van de jongens van haar klas. Het was een superieur feestje, want ze mochten naar de plaatselijke warme bakker en ze hebben daar superlekkere creaties gemaakt: een eigen brood, een chocoladekoek, een tartelletje, een eclair, marsepein, ... en ben ik nog iets vergeten? En lekker dat het was ...


Daar horen natuurlijk cadeautjes bij. 
Maar door de gebeurtenissen van een maand geleden stond voor velen de wereld stil en toen ook mijn naaimachine. Ik wist wat ik voor hem wou en zou maken. De stofjes waren gekozen en zo goed als geknipt, maar het kwam er toen maar niet van om me er even achter te zetten. 
Als alternatief waren we maar snel naar de speelgoedwinkel gegaan om een leuk geschenkje uit te halen, maar Louise had haar vriendje van de klas wel beloofd dat haar mama nog een mooi geschenkje voor hem zou maken en dat hij dit later nog zou krijgen. 


En we houden ons aan ons woord. Morgen vertrekt ze met nog een leuk pakje naar school voor Klaas. 

Zoals jullie wel al gezien hebben is het er eentje van Noodlehead, daar kan je alle kanten mee uit en talloze combinaties maken. 


12 opmerkingen: