maandag 26 december 2011

Voor een klein schattig prutske


Deel één van de feestdagen is gepasseerd. Er waren weer pakjes in overvloed. Maar dit jaar ben ik er niet in geslaagd om voor ieder van de aanwezigen op onze familiefeestjes een kleine zelfgemaakte attentie te maken zoals vorig jaar. 

 

Maar ik kon er wel niet onderuit om iets leuks te maken voor de kleinste aanwinst in onze familie. Mijn broer is eind november papa geworden. Geen van ons allen had dit nog gedacht, maar allen waren we even blij en enthousiast wanneer kleine Lou geboren werd.


En voor haar maakte ik een leuke kerstversie van de winterpakjes zoals jullie eerder al tegenkwamen op de blog. En daarnaast ook nog een leuk pakje uit één stuk met een tricot stofje dat hier al eventjes op lag te wachten.


11 opmerkingen:

 1. Prachtig! Dat rode pakje ziet er ook zo heerlijk warm uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw dat onderste pakje! En dat rode is superschattig! Waar haalde je de tricot van het onderste - ben wel benieuwd...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ IeneMiene: het was er ééntje van de Michael Millercollectie via fabricworm uit de vorige wintercollectie. Ik ben nog eens even gaan piepen en googlen, maar vind em niet direct terug :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan me voorstellen dat dat gewoon té schattig is als ze dat aanheeft!

  BeantwoordenVerwijderen