zondag 4 december 2011

Helemaal verknocht!


Dat is mijn dochter ondertussen ... Zowel aan paardrijden, paarden, maar ondertussen ook aan het naaien.
Ze wil me dikwijls helpen met het naaien en hebben we al samen een rokje gemaakt, ... Sinds het naaiproject op school dat mede gerealiseerd is door deze dame weet Elise niet meer van ophouden. Ze is volop into kerstkussentjes maken, er is sprake van een naaiclubje met enkele klasgenootjes enz.

 

Gisteren was nog eens zo'n dag dat ik wat meer tijd kon maken om samen met haar nog eens iets te maken. Dit met een patroontje uit het leuke boek: Het grote zelfmaakboek voor meisjes en dit als resultaat. Ze heeft het echt heel goed gedaan. Mijn taak was bijna enkel het stap voor stap begeleiden met woorden en haar wat helpen met de afwerking van de hoeken.


Haar kerstverlanglijstje wordt vooral gevuld met benodigdheden om zoveel mogelijk zelf aan de slag te gaan. Superleuk hé! Wat zijn we weer fier op haar ...

10 opmerkingen:

 1. Geweldig knap gedaan van die dochter van je!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou ook fier zijn!!!Zo een talent!!HEEL MOOI!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt wauw!
  En samen met je dochter naaien, stofjes kiezen, patronen kiezen en genieten van het resultaat, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hetzelfde hier, Sofie! Mooie tas heeft Elise gemaakt, dat modelletje heeft ons Elisabeth ook al eens gemaakt uit dat boek, leuk hè!
  En van dat naaiclucje, daar heeft de dochter ook al over verteld... ze vroeg me zelfs om eventjes snel de zolder te verbouwen zodat ze hun eigen naairuimte zouden hebben;) Ik denk dat we nog veel gaan horen van die naaijuffertjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. supermooi stofje !! mijn dochter is er ook zot van. waar heb je dit gehaald ?

  groetjes suzy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waar haal je die mooie stofjes toch?

  BeantwoordenVerwijderen