zondag 10 oktober 2010

XXL

Het was tijd om nog eens een tas te maken.
Mijn zus is net een jaartje ouder geworden en ze had nog een cadeautje tegoed.


Het werd uiteindelijk een XXL-boodschappentas. In eerste instantie dacht ik aan een leuke grote tas waar je lekker veel in kwijt kan, maar het is iets groter uitgevallen dan verwacht. Het patroon dat ik gebruikte van ithinksew viel net iets groter uit dan ik had gedacht. Het had twee formaten en ik had de grootste genomen. En dit is het resultaat:


Het lijkt best mee te vallen, maar ze is echt groot hoor :-)


5 opmerkingen:

 1. Leuk! Maar waar haalde je die "stof"?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Jessy: de bolletjesstof komt van Hexagoon een leuk winkeltje in Leuven en de binnenkant is een stof van het stoffenspektakel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tiens, lees het nu pas.
  Ik ben de dag na onze post nog in Hexagoon geweest en heb de stof toch niet gezien (wel die gebloemde toile cirée van petit pan). Volgende keer eens op letten!

  BeantwoordenVerwijderen