donderdag 24 oktober 2019

Herfstige Piramidetasjes! Flashback!!! (1)

Het is ondertussen veel te lang geleden dat hier nog wat bewogen heeft op mijn blog.
Ik kan niet beloven dat dit erop gaat beteren maar wil wel af en toe eens wat foto's posten van wat er de afgelopen jaren nog gemaakt is.
Instagram doet het wat beter dan mijn blog bij wijze van spreken ;-)

De piramide geldbeugeltjes waarmee het allemaal is begonnen in herfsttinten
4 opmerkingen:

  1. Hey, zo leuk! Voor mij is het ook allemaal (her)begonnen met de maak van deze piramidetasjes. Ik maakte ze als doopsuikerzakjes voor de geboorte van mijn dochter (https://nonacreatief.blogspot.com/2013/02/hoe-het-opnieuw-begon.html). Zalig om die nu terug te zien in zo'n prachtige herfsttinten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben blij dat hier nog eens iets beweegt. Hopelijk meer van dat!

    BeantwoordenVerwijderen