vrijdag 6 januari 2017

I want to ride my ...

Dit was een stoer stofje dat ik in de zomer tegenkwam bij Pauli te Leuven. Eéntje dat ik niet kon laten liggen ook al heb ik geen kleine stoere jongens in huis. Maar dat hield me niet tegen want er was wel een stoer neefje waar ik iets cools kon voor makenDe Ottobre herfst 4/2016 had verschillende leuke sweaters voor stoere jongens. Vinn was jarig en het was dan ook snel beslist. 


Het werd er ééntje met een zak vooraan en een capuchon of in het Vlaams gewoon een kap ;-)
Lekker stoer en warm voor deze dagen. Dit was dan ook al het eerste blogberichtje van van het nieuwe jaar dus wens ik jullie via deze weg het allerbeste voor 2017 en dat er veel creatief en moois gemaakt mag worden ... Ik kijk er in ieder geval naar uit. 

3 opmerkingen:

  1. Gelukkig nieuwjaar! En wie weet kom ik je ooit wel eens tegen bij Pauli, ik ben daar vaste klant :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk gedaan, het neefje zal wel tevreden zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een stoere vest! En voor jou ook veel moois in 2017! x

    BeantwoordenVerwijderen