woensdag 14 december 2016

Knijpers aan de hand van K-bas en Sisko by Mieke
De meesten onder jullie zullen het kurkleer al wel tegen gekomen zijn op verschillende blogs en misschien zelfs ook al geprobeerd.
Ik was ook wel nieuwsgierig. In den beginne schrok de prijs me wel wat af, maar ik zag zoveel leuks voor mijn ogen voorbij gaan dat ik me er toch aan waagde. 


Ik maakte een bestelling van enkele toppers en ook een pakketje op zo'n knijpportemonneetje te maken. Lekker old-school - net zoals vroeger. Leek me wel leuk om eens te maken ... en zo liet ik me meteen gaan en maakte er een heel rijtje. 


Dat kurkleer is echt een aangenaam materiaal om mee aan de slag te gaan. Je kan er weer eindeloos mee combineren alsook met de tutorial voor het knijpportemonneetje. Ik probeerde er ook eentje uit stof en dat werd ook een fijn resultaat. Enkel zijn deze niet zo stevig als die uit kurkleer desondanks ik ze verstevigde met Vlieseline 630


Dus ... wil je nog snel aan de slag voor een leuk, snel en zelfgemaakt cadeautje voor onder de kerstboom: dit is een aanrader!

Kurkleer en nog zoveel moois te verkrijgen bij K-bas 
De tutorial van het knijpportemonneetje vind je hier

Succes voor diegene die hun er nog aan wagen ...


5 opmerkingen:

 1. Schoon!
  Ik ben net mijn bestelling knijpframes en kurkleer gaan ophalen in het postkantoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik schuif ze wat hoger op de planning, als ik deze schoonheden zo zie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zijn echt de moeite maar nog niks tegenover je juweeltjes van portemonnees!!!

   Verwijderen
 3. Ik maakte ze uit restjes canvas, en ik vind ze stevig genoeg. Doen prima dienst voor al mijn kleingeld! Jouw setjes zijn wel 'gesofisticeerder'!

  BeantwoordenVerwijderen